Értékesítő leszek karrier oldalunk


Miért Jó nekem, ha ingatlan értékesítő leszek? 

- Átlagfeletti jövedelmet érhetsz el, de dolgozni is kell hozzá. 

- Rugalmas munkaidő, a betanulási folyamat után minden             értékesítő maga tudja beosztani az idejét. 

- Változatos munka kör, folyamatosan új emberekkel     találkozol,   változatos ingatlanokban fordulsz meg és nincs     két  egyforma   ügylet, az unalom kizárt. 

- Előrelépési lehetőség, mindenki értékesítőként kezdi, de   folyamatos fejlődéssel és tanulással, mentor > csoportvezető   majd irodavezető válhat belőled. 

Elmesélem a történetem:

Horváth Róbert vagyok a Duna House Szarka utcai iroda irodavezetője, mielőtt vezető lettem, sok mindennel foglalkoztam, dolgoztam gyorsétteremben, voltam rendezvényen roados , csak hogy két végletet kiemeljek, de mindig volt valami a munkáimban ami nem tetszett, vagy nem kerestem elég pénzt, vagy nem voltam otthon. Mikor munkakeresébe kezdtem ezek szempontok szerint indultam, legyen szabadidőm, de pénzt is keressek vele.

A pályafutásom 2016 első hónapjában kezdődött, nem is igazán tudtam mire vállalkozom, de szimpatikus volt a sok pénz és a kötetlen munkaidő, tehát beadtam az önéletrajzom. Behívtak egy interjúra, ahol megláttam a lehetőséget, hogy középfokú végzetséggel, rugalmas munkaidővel átlag feletti jövedelmet érhetek el, úgy hogy mellette tudok a családommal és a hobbimmal is foglalkozni.  
Elindultam az értékesítői pályán, ekkor felfedeztem, hogy lehetőségem van a fejlődésre és mentorrá váltam,  az értékesítés mellett az új értékesítőket tanítottam és indítottam el a pályájukon. Pár év után 2020-ban felkértek, hogy az újonnan nyitott Szarka utcai irodát vezessem. Örömmel vállaltam ezt a feladott, mert a munkával töltött négy évem alatt rengeteg szakmai tudást halmoztam fel és ezt a tudást örömmel osztom meg leendő új kollégáimmal. 
Mikor a Covid 19 elérte Magyarországot, mindenki megijedt, hogy mi lesz, vállalkozók vagyunk, minden tervünk megy a levesbe ezek a gondolatok jártak a fejembe. De  nem így lett, van több alapvető szükséglet, ebből egyet kiemelnék, lakni mindig kell valahol! Ez is egy szempont volt a munkakeresésem során. Tehát hiába jött a Covid az embereknek akkor is lakni kell valahol, Mindig fognak gyerekek születni, mindig kell lakást cserélni és stb... De mindig kelleni fog a szaktudásunk. 
Életem egyik legjobb döntésé volt elküldeni azt az önéletrajzot! 


Ha te is szeretnél a csapatom tagja lenni Jelentkezz!


Miért jó értékesítőnek lenni

Átlag feletti kereset, fizetési plafon nélkül. 

Saját időbeosztás

Előrelépés és szakmai fejlődés lehetősége

Mi kell hozzá: 

- Legalább érettségi

- Kitartás 

- Fejlődni akarás

- Felhasználó szintű számítógépes ismeret

- Tudj csapatban és önállóan is dolgozni

- Valamilyen külföldi nyelv ismerete előny, de nem feltétel (ha csak magyarul beszélsz, az     önéletrajzod akkor is elküldheted)

Jelentkezés