Karrier

Életed nagy dobását keresed?                                     Megtaláltad!

Horváth Róbert vagyok, egy évtizede értékesítésben dolgozom és ezalatt mindent megtanultam a szakmáról. Az elmúlt öt évben az ingatlanpiacot tanulmányoztam mint értékesítő, majd értékesítőként és mentorként dolgoztam. Ebben az évben értékesítési vezető lettem a Duna House Szarka utcai irodájában. Ez lehetőséget adott, hogy olyan embereket keressek, akik életük nagy dobását keresik. Ezt a lehetőséget tudom nektek felajánlani!

Az értékesítésben eltöltött éveim közepén jöttem rá, minden új vagy már értékesítésben dolgozó embernek szüksége van egy mentorra, egy mentorra, aki nem helyette dolgozik, de megmutatja a siker felé vezető utat, aki megmutatja, hol nyílik az aranybánya, és megtanít, hogy kell bányászni.

Értékesítői létem elején nekem is ez a mentori támogatás hiányzott, ebben az időben nem tudtam élni az elém kerülő lehetőségekkel, nem tudtam merre induljak. A mentorom megtalálásával minden megváltozott.

Ezt a tudást és mentori támogatást tudom biztosítani.

Olyan embereket keresek, akik valahova szeretnének eljutni, van olyan céljuk, amiért reggel felkelnek, belenéznek a tükörbe és azt mondják "Ma megváltom a világot, hogy egy nappal közelebb kerüljek a célomhoz", olyanokat, aki bírják a gyűrődést és nem rettennek meg a munkától, nem futnak el a problémák elől, hanem megoldandó feladatként tekintenek rájuk, és ég bennük a vágy, hogy tanulhassanak.

Nincs zsákbamacska, az értékesítői szakma nem egyszerű, de az egyik legjobban fizető szakmák közé tartozik.

Amiket várok a jelentkezőktől: Legyen a jelentkező elszánt, kitartó, égjen benne a vágy a fejődésre, vágyjon a sikerre és az elismerésre. Értékesítési múlt nem feltétel, de érettségije legyen.

Ne jelentkezz, ha a fentieket nem érzed magadénak, vagy ha meg vagy elégedve a mostani életeddel.

Ha érdekel a lehetőség, van egy órád beszélgetni róla, érzed magadban, hogy megtudsz győzni, hogy tanítsalak, akkor jelentkezz.

A lehetőség mindenkinek nyitva áll, te döntesz, hogy élsz e vele...